Uw bouwgenoot,
nu én in de
toekomst

U zoekt een bouwpartner die niet is blijven stilstaan maar blijft innoveren. Een bouwpartner met jarenlange ervaring én een frisse kijk op de bouwwereld.

Met Dethier kiest u voor een bouwgenoot die zichzelf blijft verbeteren, die nieuwe processen en technieken gebruikt om een vlot bouwparcours te garanderen. Van fundering tot afwerking.

Dat doen we al sinds 1947 als aannemer voor bouwwerken. Maar onze aanpak staat niet stil en evolueert mee met onze wereld en onze klanten. We blijven vernieuwen om beter te blijven bouwen.

aannemer bouwwerken

Laat het ontwerp en de bouw van uw project over aan ons en wij brengen alle partijen samen in een totaalpakket met duidelijke totale prijs. We bewaren voor u het overzicht en zorgen dat uw project vlot, correct en efficiënt verloopt.

Als collectief werken we nauw samen met de architect en bundelen we de kennis van alle bouwpartners. We bouwden al uitgebreide kennis op met verschillende Design & Buildprojecten en Publiek Private Samenwerkingen (PPS).

Bouwgenoot worden? Dan ben jij...

COnstructief

We denken niet in problemen maar in oplossingen. We handelen proactief, lossen uitdagingen op nog voor ze zich voordoen. En garanderen een goed rendement op korte en lange termijn. Dat doen we samen met alle betrokkenen en met een positieve ingesteldheid.

COrrect

Iedereen wil ‘een stukje kaas tussen de boterham’, en terecht. We geloven in geven en nemen en houden altijd ons woord. Zowel naar leveranciers, medewerkers als klanten.

COllectief

Als familiebedrijf begrijpen we de kracht van een groep. Want bouwen is een teamsport, en elke speler is belangrijk. Samenwerken met al onze partners staat hoog op de agenda.

COmmunicatief

Onze deur staat open voor iedereen. We communiceren helder, hanteren korte communicatielijnen en zorgen dat iedereen op dezelfde lijn zit. Want goede afspraken maken goede vrienden.