Kantoren

We brengen allemaal veel tijd door op ons werk. Dan kan die werkplek maar beter aangenaam zijn. Laat ons een kantoor bouwen dat productiviteit stimuleert, de teamspirit aanwakkert en volledig past bij uw diensten. Met meer dan 75 jaar ervaring weten we wat belangrijk is in een kantoor, en zijn we uw geknipte bouwgenoot.

Contacteer ons

We get the job done

We zijn uw totaalpartner: iemand die voor u het overzicht bewaart, die alle partners aanstuurt en afstemt, en die garandeert dat uw project van begin tot eind goed verloopt. Heldere communicatie, correcte afspraken en een constructieve aanpak zijn daarin onze bouwstenen, en uw zekerheid op een succesvol bouwproces.

Het beste voorbeeld? Ons eigen kantoor

Een eigen kantoor bouwen is misschien wel de grootste uitdaging voor elk bouwbedrijf. We deden het onlangs zelf, met alle moeilijke keuzes die daarbij komen kijken. Maar we zijn meer dan fier op het resultaat. Kom gerust zelf bekijken wat we in onze mars hebben. We geven u graag een rondleiding.

Bouwgenoot worden? Dan ben jij...

COnstructief

We denken niet in problemen maar in oplossingen. We handelen proactief, lossen uitdagingen op nog voor ze zich voordoen. En garanderen een goed rendement op korte en lange termijn. Dat doen we samen met alle betrokkenen en met een positieve ingesteldheid.

COrrect

Iedereen wil ‘een stukje kaas tussen de boterham’, en terecht. We geloven in geven en nemen en houden altijd ons woord. Zowel naar leveranciers, medewerkers als klanten.

COllectief

Als familiebedrijf begrijpen we de kracht van een groep. Want bouwen is een teamsport, en elke speler is belangrijk. Samenwerken met al onze partners staat hoog op de agenda.

COmmunicatief

Onze deur staat open voor iedereen. We communiceren helder, hanteren korte communicatielijnen en zorgen dat iedereen op dezelfde lijn zit. Want goede afspraken maken goede vrienden.
bouwbedrijf

Klaar voor
de toekomst

We bouwen al sinds 1947. Maar onze aanpak staat niet stil en evolueert mee met onze wereld en onze klanten.

We zetten sterk in op de nieuwste technologieën en bouwtechnieken:

  • Design & build
  • BIM
  • Digitalisering
  • Lean bouwen
  • Duurzaamheid