En bouw samen met ons aan je eigen carrière, ons bedrijf en de meest uiteenlopende bouwprojecten.

Dethier is een bedrijf van gelijkgestemden. Onze mensen willen samen groeien en samen vooruit. We zijn bouwgenoten: bondgenoten in elk bouwproject. Niet enkel voor klanten en leveranciers maar vooral ook voor elkaar.

Iedereen brengt veel tijd door op het werk. Wij willen die tijd zo goed mogelijk invullen. Je vindt bij ons niet enkel een boeiende job maar ook een hecht team, een plek waar je jezelf kan ontplooien en waar je initiatief kan nemen.

Bouwgenoot worden? Dan ben jij...

COnstructief

We denken niet in problemen maar in oplossingen. We handelen proactief, lossen uitdagingen op nog voor ze zich voordoen. En garanderen een goed rendement op korte en lange termijn. Dat doen we samen met alle betrokkenen en met een positieve ingesteldheid.

COrrect

Iedereen wil ‘een stukje kaas tussen de boterham’, en terecht. We geloven in geven en nemen en houden altijd ons woord. Zowel naar leveranciers, medewerkers als klanten.

COllectief

Als familiebedrijf begrijpen we de kracht van een groep. Want bouwen is een teamsport, en elke speler is belangrijk. Samenwerken met al onze partners staat hoog op de agenda.

COmmunicatief

Onze deur staat open voor iedereen. We communiceren helder, hanteren korte communicatielijnen en zorgen dat iedereen op dezelfde lijn zit. Want goede afspraken maken goede vrienden.
Filter
  • Alle vacatures

  • Ondersteunend

  • Spontaan

  • Uitvoering

Bouwgenoten onder elkaar

Ben jij een echte bouwgenoot?

Doe de test!