Scholen

Onze kinderen spenderen jaren op de schoolbanken en speelplaats. Als familiebedrijf weten we als geen ander hoe belangrijk die schoolomgeving is. Daarom bouwen we uw scholen met oog voor het grotere plaatje, en nemen het volledige project in handen. Dankzij onze jarenlange ervaring bent u zeker van een gebouw dat logisch in elkaar zit, dat aansluit bij de omgeving en voldoet aan de huidige én toekomstige noden van het onderwijs.

Contacteer ons
scholen bouwen

We kennen elke stap in uw bouwproces vanbuiten

We zijn uw totaalpartner: iemand die voor u het overzicht bewaart, die alle partners aanstuurt en afstemt, en die zorgt dat uw project van begin tot eind goed verloopt. Heldere communicatie, correcte afspraken en een constructieve aanpak zijn daarin onze bouwstenen, en uw garantie op een vlot bouwproces.

We kunnen uw scholen samen met de architect bouwen via het Design & Build-principe: laat het ontwerp en de bouw van uw project over aan ons en wij brengen alle partijen samen in een totaalpakket met duidelijke totale prijs. Het eindresultaat: een school waar elk kind groeit en zich thuis voelt.

Verbouwen of uitbreiden met minimale overlast

Wilt u uw huidige schoolgebouw(en) verbouwen of uitbreiden, en er tegelijkertijd aan de slag blijven? Dankzij onze opgebouwde ervaringen weten we als geen ander hoe de werken te combineren met uw dagelijkse schoolactiviteiten. We beperken mogelijke overlast tot een absoluut minimum en zorgen dat alle lessen kunnen doorgaan.

Bouwgenoot worden? Dan ben jij...

COnstructief

We denken niet in problemen maar in oplossingen. We handelen proactief, lossen uitdagingen op nog voor ze zich voordoen. En garanderen een goed rendement op korte en lange termijn. Dat doen we samen met alle betrokkenen en met een positieve ingesteldheid.

COrrect

Iedereen wil ‘een stukje kaas tussen de boterham’, en terecht. We geloven in geven en nemen en houden altijd ons woord. Zowel naar leveranciers, medewerkers als klanten.

COllectief

Als familiebedrijf begrijpen we de kracht van een groep. Want bouwen is een teamsport, en elke speler is belangrijk. Samenwerken met al onze partners staat hoog op de agenda.

COmmunicatief

Onze deur staat open voor iedereen. We communiceren helder, hanteren korte communicatielijnen en zorgen dat iedereen op dezelfde lijn zit. Want goede afspraken maken goede vrienden.
bouwbedrijf

Klaar voor
de toekomst

We bouwen al sinds 1947. Maar onze aanpak staat niet stil en evolueert mee met onze wereld en onze klanten.

We zetten sterk in op de nieuwste technologieën en bouwtechnieken:

  • Design & build
  • BIM
  • Digitalisering
  • Lean bouwen
  • Duurzaamheid