Residentieel

Laat uw nieuwbouwwoningen of -appartementen bouwen door Dethier. Met meer dan 75 jaar ervaring weten we wat belangrijk is in een woonproject en hoe we uw project zo vlot, duurzaam en rendabel mogelijk op de wereld kunnen zetten.

Contacteer ons
aannemer nieuwbouw

Uw bouwgenoot voor elk woonproject

We zijn uw totaalpartner: de aannemer voor nieuwbouw die voor u het overzicht bewaart, die alle partners aanstuurt en afstemt, en die zorgt dat uw project van begin tot eind goed verloopt. Heldere communicatie, correcte afspraken en een constructieve aanpak zijn daarin onze bouwstenen, en uw garantie op een zorgeloos bouwproces.

We kennen de klappen van de zweep

We zijn niet alleen een bouwbedrijf of aannemer voor nieuwbouw, maar ook zelf projectontwikkelaar. Die opgedane ervaring en kennis delen we met u in uw volgende bouwproject. We staan u maximaal bij en nemen het volledige bouwverhaal op ons. Zo heeft u de tijd om te focussen op uw deel van de business. Samen zorgen we dat uw project een succes wordt.

Bouwgenoot worden? Dan ben jij...

COnstructief

We denken niet in problemen maar in oplossingen. We handelen proactief, lossen uitdagingen op nog voor ze zich voordoen. En garanderen een goed rendement op korte en lange termijn. Dat doen we samen met alle betrokkenen en met een positieve ingesteldheid.

COrrect

Iedereen wil ‘een stukje kaas tussen de boterham’, en terecht. We geloven in geven en nemen en houden altijd ons woord. Zowel naar leveranciers, medewerkers als klanten.

COllectief

Als familiebedrijf begrijpen we de kracht van een groep. Want bouwen is een teamsport, en elke speler is belangrijk. Samenwerken met al onze partners staat hoog op de agenda.

COmmunicatief

Onze deur staat open voor iedereen. We communiceren helder, hanteren korte communicatielijnen en zorgen dat iedereen op dezelfde lijn zit. Want goede afspraken maken goede vrienden.
bouwbedrijf

Klaar voor
de toekomst

We bouwen al sinds 1947. Maar onze aanpak staat niet stil en evolueert mee met onze wereld en onze klanten.

We zetten sterk in op de nieuwste technologieën en bouwtechnieken:

  • Design & build
  • BIM
  • Digitalisering
  • Lean bouwen
  • Duurzaamheid