Zorg

U zorgt voor uw mensen, wij voor uw gebouwen. We hebben bij een nieuwbouw woonzorgcentrum of ander gebouw niet alleen aandacht voor de juiste constructie, maar ook voor zij die erin moeten leven en werken. Want zorg is een samenspel: de juiste mensen, de juiste zorgen, de juiste omgeving. Dat laatste kan u volledig aan ons overlaten.

Contacteer ons
nieuwbouw woonzorgcentrum

We zorgen voor elke stap in uw bouwproces

We zijn uw totaalpartner: iemand die voor u het overzicht bewaart, die alle partners aanstuurt en afstemt, en die zorgt dat uw project van begin tot eind goed verloopt. Heldere communicatie, correcte afspraken en een constructieve aanpak zijn daarin onze bouwstenen, en uw garantie op een zorgeloos bouwproces.

We kunnen uw nieuwbouw woonzorgcentrum of ander gebouw samen met de architect bouwen via het Design & Build-principe: laat het ontwerp en de bouw van uw project over aan ons en wij brengen alle partijen samen in een totaalpakket met duidelijke totale prijs. U weet vanaf het begin waaraan u te verwachten, wij bewaren als vast aanspreekpunt voor u het overzicht.

Verbouwen of uitbreiden met minimale overlast

Wilt u uw huidige gebouw(en) verbouwen of uitbreiden, en er tegelijkertijd aan de slag blijven? We beperken mogelijke overlast tot een absoluut minimum en zorgen dat uw personeel en bewoners in alle comfort kunnen werken en leven.

Bouwgenoot worden? Dan ben jij...

COnstructief

We denken niet in problemen maar in oplossingen. We handelen proactief, lossen uitdagingen op nog voor ze zich voordoen. En garanderen een goed rendement op korte en lange termijn. Dat doen we samen met alle betrokkenen en met een positieve ingesteldheid.

COrrect

Iedereen wil ‘een stukje kaas tussen de boterham’, en terecht. We geloven in geven en nemen en houden altijd ons woord. Zowel naar leveranciers, medewerkers als klanten.

COllectief

Als familiebedrijf begrijpen we de kracht van een groep. Want bouwen is een teamsport, en elke speler is belangrijk. Samenwerken met al onze partners staat hoog op de agenda.

COmmunicatief

Onze deur staat open voor iedereen. We communiceren helder, hanteren korte communicatielijnen en zorgen dat iedereen op dezelfde lijn zit. Want goede afspraken maken goede vrienden.
bouwbedrijf

Klaar voor
de toekomst

We bouwen al sinds 1947. Maar onze aanpak staat niet stil en evolueert mee met onze wereld en onze klanten.

We zetten sterk in op de nieuwste technologieën en bouwtechnieken:

  • Design & build
  • BIM
  • Digitalisering
  • Lean bouwen
  • Duurzaamheid