Uw partner in woonprojecten sinds 1947

Een woonproject van projectontwikkelaar Dethier is uw perfecte investering voor nu en later. Ontdek onze uiteenlopende projecten in Vlaanderen, die focussen op kwaliteit, duurzaamheid en eigenheid. En dat op een groene toplocatie waar u zich meteen thuis voelt.

We zijn uw totaalpartner en vast aanspreekpunt tijdens het volledig koop- en bouwtraject. Met meer dan 75 jaar ervaring weten we wat belangrijk is in een woonproject en hoe we u in elke stap maximaal kunnen ondersteunen.

  • Projecten met oog voor groen, privacy en toegankelijkheid. Hier komt u tot rust, hier komt u thuis.
  • 1 aanspreekpunt dat helder communiceert van begin tot eind en voor u klaarstaat met een antwoord op al uw vragen.
  • Online portaal waarin al uw bouwinformatie wordt verzameld. Zo bent u altijd op de hoogte van het bouwproces.

Bouwgenoot worden? Dan ben jij...

COnstructief

We denken niet in problemen maar in oplossingen. We handelen proactief, lossen uitdagingen op nog voor ze zich voordoen. En garanderen een goed rendement op korte en lange termijn. Dat doen we samen met alle betrokkenen en met een positieve ingesteldheid.

COrrect

Iedereen wil ‘een stukje kaas tussen de boterham’, en terecht. We geloven in geven en nemen en houden altijd ons woord. Zowel naar leveranciers, medewerkers als klanten.

COllectief

Als familiebedrijf begrijpen we de kracht van een groep. Want bouwen is een teamsport, en elke speler is belangrijk. Samenwerken met al onze partners staat hoog op de agenda.

COmmunicatief

Onze deur staat open voor iedereen. We communiceren helder, hanteren korte communicatielijnen en zorgen dat iedereen op dezelfde lijn zit. Want goede afspraken maken goede vrienden.

Betrouwbare
& solide partner

Dethier is als projectontwikkelaar uw vast aanspreekpunt tijdens het volledige bouwproces. Met meer dan 75 jaar ervaring mag u er zeker van zijn dat elk project van hoge kwaliteit is en volledig voldoet aan uw wensen. We gaan voor niets minder dan een vlekkeloze oplevering en maximale tevredenheid.

Projectgrond te koop?

Bent u eigenaar van een perceel en nog niet zeker van wat u met die ruimte wil doen? Onze Bouwgenoten denken graag met u mee. We bekijken samen de mogelijkheden voor uw specifiek geval: van nieuwbouwproject tot reconversie. Daarna is de keuze aan u.

Vragen kost niets, dus contacteer ons gerust voor een vlotte babbel, zonder verplichtingen. Onze deur staat altijd open!

 

 

projectontwikkelaar

Een correcte investering

Investeer in een woonproject van Dethier en laat uw nieuwbouwappartement of -woning meteen renderen. We volgen het volledige bouwproject voor u op en maken keuzes gemakkelijker met onze afwerkingspakketten.