Sociaal

U wil sociale woningen die duurzaam zijn, vervaardigd zijn uit degelijke materialen en die vlot worden gebouwd door een partner waaraan u alles kan overlaten. We zetten sterk in op de volledige levenscyclus van sociale woningen en staan garant voor een correcte prijs-kwaliteit. Met meer dan 75 jaar ervaring weten we wat belangrijk is in sociale woningbouw, en zijn we uw geknipte bouwgenoot. Van plan tot oplevering.

Contacteer ons
sociale woningbouw

We zorgen voor elke stap in uw bouwproces

We zijn uw totaalpartner: iemand die voor u het overzicht bewaart, die alle partners aanstuurt en afstemt, en die zorgt dat uw project van begin tot eind goed verloopt. Heldere communicatie, correcte afspraken en een constructieve aanpak zijn daarin onze bouwstenen, en uw garantie op een zorgeloos bouwproces.

We kunnen uw gebouw samen met de architect bouwen via het Design & Build-principe: laat het ontwerp en de bouw van uw project over aan ons en wij brengen alle partijen samen in een totaalpakket met een duidelijke totale prijs.

We kennen de klappen van de zweep

We bouwden als bouwbedrijf al jarenlang ervaringen op in de sociale woningbouw, en delen die opgedane kennis met u in uw volgende bouwproject. De total cost of ownership is onze basis voor een duurzaam project met de juiste prijs-kwaliteit. We staan u maximaal bij en nemen het volledige bouwverhaal op ons. Zo heeft u de tijd om te focussen op uw deel van het verhaal. Samen zorgen we dat uw project een succes wordt.

Bouwgenoot worden? Dan ben jij...

COnstructief

We denken niet in problemen maar in oplossingen. We handelen proactief, lossen uitdagingen op nog voor ze zich voordoen. En garanderen een goed rendement op korte en lange termijn. Dat doen we samen met alle betrokkenen en met een positieve ingesteldheid.

COrrect

Iedereen wil ‘een stukje kaas tussen de boterham’, en terecht. We geloven in geven en nemen en houden altijd ons woord. Zowel naar leveranciers, medewerkers als klanten.

COllectief

Als familiebedrijf begrijpen we de kracht van een groep. Want bouwen is een teamsport, en elke speler is belangrijk. Samenwerken met al onze partners staat hoog op de agenda.

COmmunicatief

Onze deur staat open voor iedereen. We communiceren helder, hanteren korte communicatielijnen en zorgen dat iedereen op dezelfde lijn zit. Want goede afspraken maken goede vrienden.
bouwbedrijf

Klaar voor
de toekomst

We bouwen al sinds 1947. Maar onze aanpak staat niet stil en evolueert mee met onze wereld en onze klanten.

We zetten sterk in op de nieuwste technologieën en bouwtechnieken:

  • Design & build
  • BIM
  • Digitalisering
  • Lean bouwen
  • Duurzaamheid