Sociaal woonproject

 Eisden 

Nieuwbouw van 29 appartementen en renovatie van 40 woongelegenheden

In gemeente Maasmechelen leverden we recent 29 nieuwe appartementen op die bestemt zijn voor de sociale verhuurmarkt. Daarnaast renoveerden we nog eens 40 bestaande wooneenheden in opdracht van Maaslands Huis. Een groot deel van de nieuwbouw zijn aangepaste woningen volgens het principe van ‘levenslang wonen’. Het oudere deel krijgt een volledige make-over en zal zo meer diverse doelgroepen kunnen huisvesten.

De realisatie van de nieuwbouw werd als eerste aangevat zodat de bewoners van de op dat moment bestaande appartementsblok, konden verhuizen naar het nieuwe gebouw. In een 2e fase werd het oude gebouw gestript en gerenoveerd.

Bouwheer

CVBA SO Maaslands Huis

Architect

Dirk Jacobs Architect - DJAr

HVAC

Heedfeld

Elektriciteit en veiligheid

Creteq

Stabiliteit

IBC

Periode

2022

Bouwgenoot worden? Dan ben jij...

COnstructief

We denken niet in problemen maar in oplossingen. We handelen proactief, lossen uitdagingen op nog voor ze zich voordoen. En garanderen een goed rendement op korte en lange termijn. Dat doen we samen met alle betrokkenen en met een positieve ingesteldheid.

COrrect

Iedereen wil ‘een stukje kaas tussen de boterham’, en terecht. We geloven in geven en nemen en houden altijd ons woord. Zowel naar leveranciers, medewerkers als klanten.

COllectief

Als familiebedrijf begrijpen we de kracht van een groep. Want bouwen is een teamsport, en elke speler is belangrijk. Samenwerken met al onze partners staat hoog op de agenda.

COmmunicatief

Onze deur staat open voor iedereen. We communiceren helder, hanteren korte communicatielijnen en zorgen dat iedereen op dezelfde lijn zit. Want goede afspraken maken goede vrienden.