Woonhaven

 Hoboken 

Nieuwbouw van 25 sociale wooneenheden

Aan de Antwerpsesteenweg in Hoboken is een nieuwe sociaal woonproject voor Woonhaven Antwerpen gerealiseerd. Dethier stond er in voor de bouw van 25 sociale wooneenheden verdeeld over 3 bouwvolumes. De 3 volumes bestaan uit een mix van appartementen en ééngezinswoningen rond een gemeenschappelijk binnengebied.

Bouwheer

Woonhaven Antwerpen

Architect

AWG Architecten

Studiebureau

Macobo bvba

Periode

2020

Bouwgenoot worden? Dan ben jij...

COnstructief

We denken niet in problemen maar in oplossingen. We handelen proactief, lossen uitdagingen op nog voor ze zich voordoen. En garanderen een goed rendement op korte en lange termijn. Dat doen we samen met alle betrokkenen en met een positieve ingesteldheid.

COrrect

Iedereen wil ‘een stukje kaas tussen de boterham’, en terecht. We geloven in geven en nemen en houden altijd ons woord. Zowel naar leveranciers, medewerkers als klanten.

COllectief

Als familiebedrijf begrijpen we de kracht van een groep. Want bouwen is een teamsport, en elke speler is belangrijk. Samenwerken met al onze partners staat hoog op de agenda.

COmmunicatief

Onze deur staat open voor iedereen. We communiceren helder, hanteren korte communicatielijnen en zorgen dat iedereen op dezelfde lijn zit. Want goede afspraken maken goede vrienden.