Woonzorgcentrum met lokaal dienstencentrum Kouterman

 Alken 

Woonzorgcentrum met 87 kamers en 33 assistentiewoningen met lokaal dienstencentrum en dagopvang.

In samenwerking met Democo stond Dethier in voor de bouw van Woonzorgcentrum Kouterman te Alken. Het project bevat 87  kamers  met  90  bedden  en  33  assistentiewoningen. Als  ook  een  dagverzorgingscentrum  en  een  lokaal dienstencentrum met onder meer het OCMW.

Bouwheer

VZW Integro

Architect

DBV Architecten

Studiebureau's

IKP bvba en MB Consult

Periode

2021

Bouwgenoot worden? Dan ben jij...

COnstructief

We denken niet in problemen maar in oplossingen. We handelen proactief, lossen uitdagingen op nog voor ze zich voordoen. En garanderen een goed rendement op korte en lange termijn. Dat doen we samen met alle betrokkenen en met een positieve ingesteldheid.

COrrect

Iedereen wil ‘een stukje kaas tussen de boterham’, en terecht. We geloven in geven en nemen en houden altijd ons woord. Zowel naar leveranciers, medewerkers als klanten.

COllectief

Als familiebedrijf begrijpen we de kracht van een groep. Want bouwen is een teamsport, en elke speler is belangrijk. Samenwerken met al onze partners staat hoog op de agenda.

COmmunicatief

Onze deur staat open voor iedereen. We communiceren helder, hanteren korte communicatielijnen en zorgen dat iedereen op dezelfde lijn zit. Want goede afspraken maken goede vrienden.