Assistentiewoningen

 Rotselaar 

Bouw van assistentiewoningen op site van oud gemeentehuis

Aan het Werchterplein in Rotselaar, op de site van het oude gemeentehuis, zal Dethier instaan voor de bouw van 27 assistentiewoningen. Het oud gemeentehuis van Rotselaar heeft voor de bewoners van de gemeente altijd een sterk beeld aan het plein gegeven. Laurijssens Architects heeft een ontwerp gerealiseerd dat sterk genoeg is om het plein opnieuw zulke uitstraling te geven. Er zal een compact gebouw gerealiseerd worden met een huiselijke en luxueuze uitstraling dat verankerd is in de omgeving.

Bouwheer

THV Oud Gemeentehuis

Architect

Laurijssens Architect

Studiebureau

Studio Somers Bvba

Periode

2020

Bouwgenoot worden? Dan ben jij...

COnstructief

We denken niet in problemen maar in oplossingen. We handelen proactief, lossen uitdagingen op nog voor ze zich voordoen. En garanderen een goed rendement op korte en lange termijn. Dat doen we samen met alle betrokkenen en met een positieve ingesteldheid.

COrrect

Iedereen wil ‘een stukje kaas tussen de boterham’, en terecht. We geloven in geven en nemen en houden altijd ons woord. Zowel naar leveranciers, medewerkers als klanten.

COllectief

Als familiebedrijf begrijpen we de kracht van een groep. Want bouwen is een teamsport, en elke speler is belangrijk. Samenwerken met al onze partners staat hoog op de agenda.

COmmunicatief

Onze deur staat open voor iedereen. We communiceren helder, hanteren korte communicatielijnen en zorgen dat iedereen op dezelfde lijn zit. Want goede afspraken maken goede vrienden.