Woonzorgcentrum Angelahof

 Diepenbeek 

Renovatie en uitbreiding van het voormalige Ursulinenklooster

Het voormalige Ursulinenklooster in Diepenbeek werd gerenoveerd en uitgebreid tot een woonzorgcentrum met in totaal 44 kamers en 46 assistentiewoningen. Het nieuwbouwgedeelte werd samen met de renovatie van het voormalige Ursulinenklooster, omgedoopt tot Woonzorgcentrum Angela Hof.

Bouwheer

Curon

Architect

A2O Architecten

Studiebureau

Steto bvba

Periode

2020

Bouwgenoot worden? Dan ben jij...

COnstructief

We denken niet in problemen maar in oplossingen. We handelen proactief, lossen uitdagingen op nog voor ze zich voordoen. En garanderen een goed rendement op korte en lange termijn. Dat doen we samen met alle betrokkenen en met een positieve ingesteldheid.

COrrect

Iedereen wil ‘een stukje kaas tussen de boterham’, en terecht. We geloven in geven en nemen en houden altijd ons woord. Zowel naar leveranciers, medewerkers als klanten.

COllectief

Als familiebedrijf begrijpen we de kracht van een groep. Want bouwen is een teamsport, en elke speler is belangrijk. Samenwerken met al onze partners staat hoog op de agenda.

COmmunicatief

Onze deur staat open voor iedereen. We communiceren helder, hanteren korte communicatielijnen en zorgen dat iedereen op dezelfde lijn zit. Want goede afspraken maken goede vrienden.