Kantoorgebouw

 Herenthout 

Voor de bouw van het kantoorgebouw in Herenthout, deed Dethier beroep op MAMU architecten. Zij ontwierpen een kantoorgebouw en bedrijfshal met een heldere leesbare structuur, warme materialen in de kern en een stuk outside the box denken. Kernwaarden die het bedrijf mee identiteit geven.

Bouwheer

Dethier

Architect

MaMu Architecten

Periode

2021

Bouwgenoot worden? Dan ben jij...

COnstructief

We denken niet in problemen maar in oplossingen. We handelen proactief, lossen uitdagingen op nog voor ze zich voordoen. En garanderen een goed rendement op korte en lange termijn. Dat doen we samen met alle betrokkenen en met een positieve ingesteldheid.

COrrect

Iedereen wil ‘een stukje kaas tussen de boterham’, en terecht. We geloven in geven en nemen en houden altijd ons woord. Zowel naar leveranciers, medewerkers als klanten.

COllectief

Als familiebedrijf begrijpen we de kracht van een groep. Want bouwen is een teamsport, en elke speler is belangrijk. Samenwerken met al onze partners staat hoog op de agenda.

COmmunicatief

Onze deur staat open voor iedereen. We communiceren helder, hanteren korte communicatielijnen en zorgen dat iedereen op dezelfde lijn zit. Want goede afspraken maken goede vrienden.