Logistieke site

 Alken 

Bouw van een eigen, gloednieuwe logistieke site op Industrieterrein Kolmen te Alken.

Om onze groei te bestendigen, kozen we voor een gloednieuwe logistieke op enkele honderden meters van ons nieuwe hoofdkantoor. Deze nieuwe site geeft ons de mogelijke uitbreidingsmogelijkheden met het oog op een verdere groei. Het terrein werd voorzien van voldoende stockage mogelijkheden, bedrijfshallen en een kantoorgebouw voor onze logistieke medewerkers.

Bouwheer

Dethier

Architect

DBV Architecten

Periode

2022

Bouwgenoot worden? Dan ben jij...

COnstructief

We denken niet in problemen maar in oplossingen. We handelen proactief, lossen uitdagingen op nog voor ze zich voordoen. En garanderen een goed rendement op korte en lange termijn. Dat doen we samen met alle betrokkenen en met een positieve ingesteldheid.

COrrect

Iedereen wil ‘een stukje kaas tussen de boterham’, en terecht. We geloven in geven en nemen en houden altijd ons woord. Zowel naar leveranciers, medewerkers als klanten.

COllectief

Als familiebedrijf begrijpen we de kracht van een groep. Want bouwen is een teamsport, en elke speler is belangrijk. Samenwerken met al onze partners staat hoog op de agenda.

COmmunicatief

Onze deur staat open voor iedereen. We communiceren helder, hanteren korte communicatielijnen en zorgen dat iedereen op dezelfde lijn zit. Want goede afspraken maken goede vrienden.