Hoofdkantoor Dethier

 Alken 

Om de groei te bestendigen schreef Dethier een wedstrijd uit voor de bouw van een nieuw hoofdkantoor. De site gelegen langs de voormalige kantoren worden hiervoor te beschikking gesteld. Architectenbureau Grosemans Heylen kwam als winnaar uit de bus.

Met dit project wordt er een aangename en ruime werkplek  gecreëerd voor alle  medewerkers en bezoekers. Het gebouw heeft een transparant karakter met aandacht voor het binnentrekken van groen dmv patio’s. Het ontwerp is flexibel naar uitbreiding binnen het bestaande concept. Diverse werkplekken met een publiek, semi-publiek en privaat karakter lopen in elkaar over.

Een parkeerkelder houdt de wagens van het personeel weg uit het straatbeeld, waardoor het groen in de straat maximaal bewaard blijft.

Bouwheer

Dethier

Architect

Architectenbureau Grosemans Heylen

Periode

2022

Bouwgenoot worden? Dan ben jij...

COnstructief

We denken niet in problemen maar in oplossingen. We handelen proactief, lossen uitdagingen op nog voor ze zich voordoen. En garanderen een goed rendement op korte en lange termijn. Dat doen we samen met alle betrokkenen en met een positieve ingesteldheid.

COrrect

Iedereen wil ‘een stukje kaas tussen de boterham’, en terecht. We geloven in geven en nemen en houden altijd ons woord. Zowel naar leveranciers, medewerkers als klanten.

COllectief

Als familiebedrijf begrijpen we de kracht van een groep. Want bouwen is een teamsport, en elke speler is belangrijk. Samenwerken met al onze partners staat hoog op de agenda.

COmmunicatief

Onze deur staat open voor iedereen. We communiceren helder, hanteren korte communicatielijnen en zorgen dat iedereen op dezelfde lijn zit. Want goede afspraken maken goede vrienden.