Demerpoort

 Michel Theysstraat, Diest 

Project Demerpoort biedt een centraal gelegen kantoorruimte aan de straatzijde. Ideaal voor wie op zoek is naar een nieuwe handelsruimte voor zijn of haar onderneming op een unieke locatie in het centrum van Diest.

Een autoluwe doorgang voor fietsers en wandelaars geeft uit op het achterliggende centrale plein, dat dankzij de architectuur en het aangeplante groen doet denken aan een begijnhofsteegje. Links en rechts van het gezellige plein bevinden zich twee woongebouwen.

Achteraan het project, vlak naast de Demer is er nog een ruim twee slaapkamer appartement beschikbaar. Het appartement is ideaal gelegen voor al wie op zoek is naar een ruim terras en een rustige omgeving te midden van het groen.

Het appartement beschikt over een ruim terras en kijkt uit op het groene binnenplein, dat aan de achterzijde grenst aan de Demer. In de aanleg van de buitenruimte is er plaats voorzien voor een petanquebaan en een collectieve moestuin. Vanuit de Michel Theysstraat rijdt u rechtstreeks de kelder binnen die beschikt over 63 parkeerplaatsen, een berging voor ieder appartement én fietsenstallingen. De parkeerplaatsen zijn beschikbaar voor alle bewoners die hun wagen veilig en comfortabel willen parkeren.

Maak een afspraak
Blok A
Blok B rechts
Blok B links
Blok C

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info!

Indien u interesse heeft in een persoonlijk gesprek, kan u altijd contact met ons opnemen via info@dethierontwikkeling.be of via het nummer +32 11 59 19 93. Wij ontvangen u met veel plezier bij ons op kantoor in Diest voor een vrijblijvende afspraak.

In het historische centrum
Privatief groen binnengebied
Aan de oevers van de Demer