Demerpoort

 Michel Theysstraat, Diest 

100 % verkocht

Welkom in Demerpoort!

Project Demerpoort is een uniek stadsinbreidingsproject. Hier woont u kwalitatief en toekomstbestendig, op een rustige maar toch erg centrale ligging in het bruisende en gezellige centrum van Diest.

Er is nog een strategische gelegen handelsruimte beschikbaar, ideaal voor wie op zoek is naar een nieuwbouw locatie voor zijn of haar onderneming. De casco-afwerking laat u toe om zelf nog te bepalen hoe de ruimte vorm zal krijgen. In de verkoopprijs is een grote kelderruimte inbegrepen, ideaal als archief- of stockageruimte.

 

 

Demerpoort telt 45 appartementen en één kantoorruimte aan de straatzijde. Een autoluwe doorgang voor fietsers en wandelaars geeft uit op het achterliggende centrale plein, dat geflankeerd wordt door twee woongebouwen die bestaan uit appartementen met één, twee of drie slaapkamers.

Ieder appartement beschikt over een zuid, zuidoost of zuidwest gericht terras en kijkt uit op het groene binnenplein. De afwerking van uw appartement kunt u zelf bepalen volgens uw eigen smaak en noden.

Demerpoort bevindt zich in een rustig gelegen binnengebied, middenin het bruisende centrum van Diest. De site bevindt zich op slechts 100 meter van de grootste winkelstraat en 400 meter wandelen van de Grote Markt.

Wil u meer info? Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak!
Maak een afspraak

Groen wonen in het absolute hart van de stad

Gelegen in het historische centrum
Privatief binnengebied
Ruime terrassen
Aan de oevers van de Demer

In de historische binnenstad

Demerpoort bevindt zich in een rustig gelegen binnengebied aan de Michel Theysstraat 54-56, middenin het bruisende centrum van Diest. De site bevindt zich op slechts 100 meter van de gezellige Koning Albertstraat en op minder dan 500 meter van de kerk en het stadhuis. Naast de talrijke winkels en horecagelegenheden vindt hier iedere woensdag een markt plaats. In de Michel Theysstraat zelf vindt u op 100 meter wandelen een grote supermarkt. Aan de achterzijde biedt Demerpoort zicht op de Demer die door het centrum van Diest kronkelt.

Bekijk ook zeker onze andere projecten eens!
Bekijk de projecten

Bouwgenoot worden? Dan ben jij...

COnstructief

We denken niet in problemen maar in oplossingen. We handelen proactief, lossen uitdagingen op nog voor ze zich voordoen. En garanderen een goed rendement op korte en lange termijn. Dat doen we samen met alle betrokkenen en met een positieve ingesteldheid.

COrrect

Iedereen wil ‘een stukje kaas tussen de boterham’, en terecht. We geloven in geven en nemen en houden altijd ons woord. Zowel naar leveranciers, medewerkers als klanten.

COllectief

Als familiebedrijf begrijpen we de kracht van een groep. Want bouwen is een teamsport, en elke speler is belangrijk. Samenwerken met al onze partners staat hoog op de agenda.

COmmunicatief

Onze deur staat open voor iedereen. We communiceren helder, hanteren korte communicatielijnen en zorgen dat iedereen op dezelfde lijn zit. Want goede afspraken maken goede vrienden.