Basisschool en jeugdcampus de Knipoog

 Vorselaar 

Het bouwteam kwam als winnaar uit de bus voor het D&B wedstrijddossier voor dit project. Het ontwerp geeft mee  vorm  aan  een stimulerende  (leer  en  speel)  omgeving  voor  leerlingen,  leerkrachten, ouders en bezoekers. Er wordt maximaal ingezet op het versterken van het groene karakter op de site.

Eén van de belangrijkste eigenschappen van het ontwerp is de structurele flexibiliteit met vrij invulbare vloeren zonder dragende tussenwanden. Het ontwerp/de planindeling is op die manier – nu, maar ook in de toekomst – eenvoudig aanpasbaar.

Bouwheer

Gemeente Vorselaar

Architect

Czaar Architecten

Omgevingsontwerp

Groenman

Periode

2021 - 2023

Bouwgenoot worden? Dan ben jij...

COnstructief

We denken niet in problemen maar in oplossingen. We handelen proactief, lossen uitdagingen op nog voor ze zich voordoen. En garanderen een goed rendement op korte en lange termijn. Dat doen we samen met alle betrokkenen en met een positieve ingesteldheid.

COrrect

Iedereen wil ‘een stukje kaas tussen de boterham’, en terecht. We geloven in geven en nemen en houden altijd ons woord. Zowel naar leveranciers, medewerkers als klanten.

COllectief

Als familiebedrijf begrijpen we de kracht van een groep. Want bouwen is een teamsport, en elke speler is belangrijk. Samenwerken met al onze partners staat hoog op de agenda.

COmmunicatief

Onze deur staat open voor iedereen. We communiceren helder, hanteren korte communicatielijnen en zorgen dat iedereen op dezelfde lijn zit. Want goede afspraken maken goede vrienden.