Terug naar overzicht

Spontane sollicitatie

Ben je op zoek een leuke stageplaats of studenten job in de bouw en spreekt een familiaal bedrijf je wel aan? Aarzel dan niet om spontaan te solliciteren en vertel ons waarom jij graag voor Dethier wil werken!

Wie zijn wij?

  • Dit jaar bestaat ons familiebedrijf 75 jaar. Wij zijn een klasse 8 aannemer en projectontwikkelaar met vestigingen in Alken en Londerzeel en werkgever van 130 fijne collega’s. Samenwerken komt bij ons op de eerste plaats. Bouwen is een teamsport waarbij elke speler belangrijk is. Noem ons dan ook gerust bouwgenoten.

 

Wat kunnen wij je bieden? 

  • Een uitdagende stage of studenten job binnen de bouwsector waar je echt een van ons wordt en de kans krijgt om de proeven van alle facetten die de bouw te bieden heeft.

 

Wat heb je nodig? 

  • Ervaring binnen een bouw gerelateerde opleiding en een gezonde dosis goesting om de handen uit de mouwen te steken.  

 

Geprikkeld? Geboeid? Terecht!

Bezorg je gegevens via onderstaand formulier en wij bekijken zo snel mogelijk of jij de bouwgenoot bent die wij zoeken!

 

  • Max. bestandsgrootte: 20 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bouwgenoot worden? Dan ben jij...

COnstructief

We denken niet in problemen maar in oplossingen. We handelen proactief, lossen uitdagingen op nog voor ze zich voordoen. En garanderen een goed rendement op korte en lange termijn. Dat doen we samen met alle betrokkenen en met een positieve ingesteldheid.

COrrect

Iedereen wil ‘een stukje kaas tussen de boterham’, en terecht. We geloven in geven en nemen en houden altijd ons woord. Zowel naar leveranciers, medewerkers als klanten.

COllectief

Als familiebedrijf begrijpen we de kracht van een groep. Want bouwen is een teamsport, en elke speler is belangrijk. Samenwerken met al onze partners staat hoog op de agenda.

COmmunicatief

Onze deur staat open voor iedereen. We communiceren helder, hanteren korte communicatielijnen en zorgen dat iedereen op dezelfde lijn zit. Want goede afspraken maken goede vrienden.