Wilgaard

 Schoolweg 

100 % verkocht

De ontwikkeling van dit woon- en handelscomplex werd reeds in 2015 gegund aan Bouwbedrijf Dethier. De ruimtes op het gelijkvloers, die gericht zijn naar het plein, kregen een kantoor-of
handelsfunctie om de leefbaarheid van de omgeving te versterken, met andere woorden een doordacht ontwerp van architecten Grosemans & Heylen. 

De inrit naar de ondergrondse parking werd aan de zijkant van het gebouw ingeplant, vlak naast de centrumparking, om zo de auto’s en het verkeer te concentreren. Wilgaard zal daardoor altijd baden in de gezelligheid van een ouderwets stadspleintje. De moderne en strakke architectuur benadrukken de aanwezige ruimte waardoor het geheel rust en sereniteit uitstraalt. In de ruime woongelegenheden heb je zicht op het zuiden en zicht op de ruimte, maar toch voldoende privacy en afscherming voor de zon. 

Wil u meer info? Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak!
Maak een afspraak

Doordacht project met uniek karakter

Bekijk ook zeker onze andere projecten eens!
Bekijk de projecten

Bouwgenoot worden? Dan ben jij...

COnstructief

We denken niet in problemen maar in oplossingen. We handelen proactief, lossen uitdagingen op nog voor ze zich voordoen. En garanderen een goed rendement op korte en lange termijn. Dat doen we samen met alle betrokkenen en met een positieve ingesteldheid.

COrrect

Iedereen wil ‘een stukje kaas tussen de boterham’, en terecht. We geloven in geven en nemen en houden altijd ons woord. Zowel naar leveranciers, medewerkers als klanten.

COllectief

Als familiebedrijf begrijpen we de kracht van een groep. Want bouwen is een teamsport, en elke speler is belangrijk. Samenwerken met al onze partners staat hoog op de agenda.

COmmunicatief

Onze deur staat open voor iedereen. We communiceren helder, hanteren korte communicatielijnen en zorgen dat iedereen op dezelfde lijn zit. Want goede afspraken maken goede vrienden.