terhaven

 Cadix A4, Antwerpen 

20 % verkocht

Welkom in terhaven!

Met gepaste trots stellen we u het meest kindvriendelijke woonproject in Antwerpen voor: terhaven.

Dit unieke woonproject met zijn kwalitatieve mix van 67 hoogwaardig afgewerkte appartementen op een absolute toplocatie aan het vernieuwde Schengenplein, wordt ongetwijfeld dé woonlocatie van ’t Stad.

Dit inspirerend project in de duurzame Cadixwijk, pal aan het autovrije en groene Schengenplein, heerlijk uitkijkend over het water en vlakbij het centrum, heeft alles om u en uw (klein)kinderen te laten wonen zoals jullie zijn.

Wilt u meer informatie over dit project en op de hoogte blijven van de verdere ontwikkelingen? Bezoek dan zeker de gloednieuwe projectwebsite op www.terhaven.be en schrijf u in via het contactformulier!

Bekijk de video en droom weg over leven op een toplocatie waar je kan wonen zoals je bent!

Bezoek de projectwebsite
terhaven.be

Een uniek project

Meer informatie volgt binnenkort via www.terhaven.be!

Bekijk ook zeker onze andere projecten eens!
Bekijk de projecten

Bouwgenoot worden? Dan ben jij...

COnstructief

We denken niet in problemen maar in oplossingen. We handelen proactief, lossen uitdagingen op nog voor ze zich voordoen. En garanderen een goed rendement op korte en lange termijn. Dat doen we samen met alle betrokkenen en met een positieve ingesteldheid.

COrrect

Iedereen wil ‘een stukje kaas tussen de boterham’, en terecht. We geloven in geven en nemen en houden altijd ons woord. Zowel naar leveranciers, medewerkers als klanten.

COllectief

Als familiebedrijf begrijpen we de kracht van een groep. Want bouwen is een teamsport, en elke speler is belangrijk. Samenwerken met al onze partners staat hoog op de agenda.

COmmunicatief

Onze deur staat open voor iedereen. We communiceren helder, hanteren korte communicatielijnen en zorgen dat iedereen op dezelfde lijn zit. Want goede afspraken maken goede vrienden.