Roseynde

 Rosmolenweg, Zonhoven 

Welkom!

In samenwerking met Binst Architects en Vanhout Projects stellen wij u graag voor aan Roseynde, onze nieuwste residentiële ontwikkeling in het centrum van Zonhoven.

 

Roseynde biedt stijlvolle en grote appartementen in Zonhoven. Kwalitatief wonen in een groene omgeving op wandelafstand van het centrum.

Voor meer info kan u terecht op www.roseynde.be.

Wil u meer info? Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak!
Maak een afspraak

Op steenworp van de kerk

Bekijk ook zeker onze andere projecten eens!
Bekijk de projecten

Bouwgenoot worden? Dan ben jij...

COnstructief

We denken niet in problemen maar in oplossingen. We handelen proactief, lossen uitdagingen op nog voor ze zich voordoen. En garanderen een goed rendement op korte en lange termijn. Dat doen we samen met alle betrokkenen en met een positieve ingesteldheid.

COrrect

Iedereen wil ‘een stukje kaas tussen de boterham’, en terecht. We geloven in geven en nemen en houden altijd ons woord. Zowel naar leveranciers, medewerkers als klanten.

COllectief

Als familiebedrijf begrijpen we de kracht van een groep. Want bouwen is een teamsport, en elke speler is belangrijk. Samenwerken met al onze partners staat hoog op de agenda.

COmmunicatief

Onze deur staat open voor iedereen. We communiceren helder, hanteren korte communicatielijnen en zorgen dat iedereen op dezelfde lijn zit. Want goede afspraken maken goede vrienden.