Park Leopold

 Parkstraat, Sint-Truiden 

100 % verkocht

Park LeoPoLd ontleent zijn naam aan zijn unieke locatie. Het project is gelegen vlak aan het stadspark van Sint-Truiden op de locatie van de bestaande terreinen van de Koninklijke Tennisclub Leopold. Park LeoPoLd telt 79 flats met twee of drie slaapkamers en vier handelsruimtes die werden ontworpen door Grosemans & Heylen Architecten. 

Er werd gewerkt met grote glaspartijen zodat alle appartementen veel licht, lucht en ruimte hebben. Elke flat heeft een groot terras en zicht op het stadspark. De klassieke gevelsteen in combinatie met hout en zwarte aluminium ramen zorgt voor een stijlvolle ‘look’ die perfect opgaat in het huidige stadsweefsel.

Het nieuwe vastgoedproject geniet niet alleen van het groene karakter van het stadspark. Aan de andere zijde strekt zich het stedelijk domein ‘t Speelhof uit met zijn wandelpaden, rozentuin, Finse piste en kasteelhoeve. De vijf gebouwen van Park LeoPoLd krijgen een maximale parkaanleg. Op die manier loopt het stadspark als het ware over in het woonproject dat op zijn beurt aansluit op ’t Speelhof. zo ontstaat er één grote groene long op wandelafstand van het centrum. Een heerlijk decor om in te leven.

Wil u meer info? Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak!
Maak een afspraak

Groen wonen in het centrum

Bekijk ook zeker onze andere projecten eens!
Bekijk de projecten

Bouwgenoot worden? Dan ben jij...

COnstructief

We denken niet in problemen maar in oplossingen. We handelen proactief, lossen uitdagingen op nog voor ze zich voordoen. En garanderen een goed rendement op korte en lange termijn. Dat doen we samen met alle betrokkenen en met een positieve ingesteldheid.

COrrect

Iedereen wil ‘een stukje kaas tussen de boterham’, en terecht. We geloven in geven en nemen en houden altijd ons woord. Zowel naar leveranciers, medewerkers als klanten.

COllectief

Als familiebedrijf begrijpen we de kracht van een groep. Want bouwen is een teamsport, en elke speler is belangrijk. Samenwerken met al onze partners staat hoog op de agenda.

COmmunicatief

Onze deur staat open voor iedereen. We communiceren helder, hanteren korte communicatielijnen en zorgen dat iedereen op dezelfde lijn zit. Want goede afspraken maken goede vrienden.