Slechts 6% BTW*
*Indien je aan de wettelijke voorwaarden voldoet.

Korenplein

 Molenstraat, Balen 
Klantenzone

70 % verkocht

Welkom in Korenplein!

Met zijn mix van 40 appartementen in diverse groottes en afwerkingsniveaus biedt Korenplein werkelijk voor ieder wat wils. Momenteel blijven er nog verschillende mogelijkheden over binnen dit groene nieuwbouwproject!

Wist u trouwens dat dit het ideale moment is om te kiezen voor uw nieuwe thuis? Dankzij het verlaagde btw-tarief van 6%, bespaart u gemiddeld 40.000 euro op uw nieuwe woonst! Maar let op, om de notariële akte tijdig te kunnen verlijden, moet u spoedig beslissen.

Ons team helpt u graag verder bij eventuele vragen!

Verder biedt Korenplein ruimte aan twee strategisch gelegen handelsruimtes op de kruising van de Molen- en de Kerkstraat, vlak aan het nieuwe aan te leggen plein. Met de nabijheid van scholen, horeca, winkels en tal van andere faciliteiten, kunnen we hier spreken van een ware topligging. Alles voor een comfortabel leven, vindt u namelijk op wandelafstand en tegelijk geniet u toch van de rust en van een privaat groen park.

Duurzaam en toekomstbestendig

De nog beschikbare appartement zijn allen voorzien van een individuele lucht/water-warmtepomp in combinatie met vloerverwarming en -koeling. Samen met het voorziene pakket zonnepanelen, voldoet uw appartement daarmee aan de E20 norm en is het dus bijnaenergieneutraal (BEN) en zeer toekomstbestendig.

Ook aan duurzaam transport is er gedacht. Niet alleen zijn er verschillende mogelijkheden voor het openbaar vervoer in de directe omgeving, maar we voorzien ook een ruime fietsenstalling voor 96 fietsen in de binnentuin van het project.

Maak uw vrijblijvende afspraak
Contactformulier

Uniek woonproject in het centrum

Toplocatie in het centrum
Privatief groen
Nieuw publiek plein
Duurzaam en toekomstbestendig
Bekijk ook zeker onze andere projecten eens!
Bekijk de projecten

Bouwgenoot worden? Dan ben jij...

COnstructief

We denken niet in problemen maar in oplossingen. We handelen proactief, lossen uitdagingen op nog voor ze zich voordoen. En garanderen een goed rendement op korte en lange termijn. Dat doen we samen met alle betrokkenen en met een positieve ingesteldheid.

COrrect

Iedereen wil ‘een stukje kaas tussen de boterham’, en terecht. We geloven in geven en nemen en houden altijd ons woord. Zowel naar leveranciers, medewerkers als klanten.

COllectief

Als familiebedrijf begrijpen we de kracht van een groep. Want bouwen is een teamsport, en elke speler is belangrijk. Samenwerken met al onze partners staat hoog op de agenda.

COmmunicatief

Onze deur staat open voor iedereen. We communiceren helder, hanteren korte communicatielijnen en zorgen dat iedereen op dezelfde lijn zit. Want goede afspraken maken goede vrienden.