Egge Park

 Koolhof, Zonhoven 

100 % verkocht

In samenwerking met Binst Architects realiseerden we 73 hoogwaardige appartementen in het centrum van Zonhoven. Gelegen in een groen en privatief omsloten binnengebied.

De appartementen zijn verdeeld over vijf woonblokken die een gevarieerd aanbod aan appartementen van verschillende oppervlaktes herbergen. Dit project is sinds eind 2021 volledig uitverkocht.

De woonblokken worden verbonden door een ruime ondergrondse garage met voldoende parkeergelegenheid en bergruimte voor alle bewoners. Verder werden er ook verschillende fietsenstallingen voorzien.

Wil u meer info? Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak!
Maak een afspraak

Knappe appartementen met een aangenaam binnengebied

Bekijk ook zeker onze andere projecten eens!
Bekijk de projecten

Bouwgenoot worden? Dan ben jij...

COnstructief

We denken niet in problemen maar in oplossingen. We handelen proactief, lossen uitdagingen op nog voor ze zich voordoen. En garanderen een goed rendement op korte en lange termijn. Dat doen we samen met alle betrokkenen en met een positieve ingesteldheid.

COrrect

Iedereen wil ‘een stukje kaas tussen de boterham’, en terecht. We geloven in geven en nemen en houden altijd ons woord. Zowel naar leveranciers, medewerkers als klanten.

COllectief

Als familiebedrijf begrijpen we de kracht van een groep. Want bouwen is een teamsport, en elke speler is belangrijk. Samenwerken met al onze partners staat hoog op de agenda.

COmmunicatief

Onze deur staat open voor iedereen. We communiceren helder, hanteren korte communicatielijnen en zorgen dat iedereen op dezelfde lijn zit. Want goede afspraken maken goede vrienden.