Slechts 6% BTW*
*Indien je aan de wettelijke voorwaarden voldoet.

Edwardshof

 Van Peborghlei, Mortsel 

100 % verkocht

Project Edwardshof is een gevarieerd woonproject in het centrum van Mortsel, gelegen tussen de Van Peborghlei en de Eduard Arsenstraat op de voormalige schoolsite. Dethier realiseerde hier een gevarieerd aanbod van appartementen en woningen.

De collectieve tuin fungeert als hart van het woonproject en werkt als spiegel van het gezellige parkplein. De tuin is te gebruiken door alle bewoners van het project. De fietstenstalling is opgevat als een lichte constructie in planken met begroeiing. Tussen de private terrassen van de woningen, hoger gelegen op de plint, en de collectieve tuin ligt een strook van boompjes en struiken. De volledige parkeergarage ligt onder de bebouwing. Hier zijn parkeerplaatsen en bergingen voorzien

Wil u meer info? Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak!
Maak een afspraak

De troeven van het project

Goed bereikbaar
Groen voor bewoners én buurt
Mix van woonvormen

Samen wonen, samen leven

Wonen in Mortsel. Dethier Ontwikkeling bouwt hier een gemengd project met verschillende woonvormen. Daarnaast leggen ze een nieuw gezellig park aan, dat lucht zal geven aan deze gezellige woonbuurt. Het projectgebied De Perenpit omvat het bouwblok gelegen tussen de Eduard Arsenstraat en de Van Peborghlei in Mortsel. Dethier Ontwikkeling zal op de site een mooi stadsinbreidingsproject realiseren, met uiteenlopende woonvormen.

Bekijk ook zeker onze andere projecten eens!
Bekijk de projecten

Bouwgenoot worden? Dan ben jij...

COnstructief

We denken niet in problemen maar in oplossingen. We handelen proactief, lossen uitdagingen op nog voor ze zich voordoen. En garanderen een goed rendement op korte en lange termijn. Dat doen we samen met alle betrokkenen en met een positieve ingesteldheid.

COrrect

Iedereen wil ‘een stukje kaas tussen de boterham’, en terecht. We geloven in geven en nemen en houden altijd ons woord. Zowel naar leveranciers, medewerkers als klanten.

COllectief

Als familiebedrijf begrijpen we de kracht van een groep. Want bouwen is een teamsport, en elke speler is belangrijk. Samenwerken met al onze partners staat hoog op de agenda.

COmmunicatief

Onze deur staat open voor iedereen. We communiceren helder, hanteren korte communicatielijnen en zorgen dat iedereen op dezelfde lijn zit. Want goede afspraken maken goede vrienden.