Dorpsdreef

 Dorpsplein, Zonhoven 

100 % verkocht

In samenwerking met A20 Architecten, realiseerden we project Dorpsdreef op een steenworp van de kerk en het gemeentehuis van Zonhoven. Dankzij een kwalitatieve en duurzame architectuur, een centrale maar toch rustige ligging en een doordachte groenaanleg, staat dit project garant voor comfortabel en toekomstbestendig wonen.

Dorpsdreef bestaat uit 47 appartementen die verdeeld zijn over drie woongebouwen en in grootte variëren tussen 71 en 140 m².

Alle appartementen van Dorpsdreef zijn bijna-energieneutraal (BEN) en halen minstens de E30 norm, onder meer dankzij een individuele lucht/water warmtepomp en vloerverwarming.

De hoogte van de woongebouwen varieert. Ieder gebouw heeft op het gelijkvloers een makkelijk bereikbare fietsenstalling, zodat u met uw fiets niet hoeft af te dalen naar de kelder. Ondergronds vindt u een ruime parking en bergplaatsen.

Een uniek extraatje bij bepaalde appartementen van Dorpsdreef zijn de zogenaamde ‘wintertuinen’. Dit is een flexibele en lichtrijke ruimte die niet is meegerekend in de oppervlakte van uw appartement, maar die u wel vrijblijvend kunt inrichten als een ontvangst-, hobby-, werk- of plantenruimte. Op die manier ontstaan mogelijkheden die klassieke appartementen doorgaans niet bieden. Een soort van overmaat die we als extraatje kunnen bieden aan de nieuwe bewoners van deze pareltjes.

Wil u meer info? Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak!
Maak een afspraak

Op steenworp van de kerk

Een duurzaam project
Toplocatie in het centrum
Ruime terrassen
Doordachte groenaanleg
Bekijk ook zeker onze andere projecten eens!
Bekijk de projecten

Bouwgenoot worden? Dan ben jij...

COnstructief

We denken niet in problemen maar in oplossingen. We handelen proactief, lossen uitdagingen op nog voor ze zich voordoen. En garanderen een goed rendement op korte en lange termijn. Dat doen we samen met alle betrokkenen en met een positieve ingesteldheid.

COrrect

Iedereen wil ‘een stukje kaas tussen de boterham’, en terecht. We geloven in geven en nemen en houden altijd ons woord. Zowel naar leveranciers, medewerkers als klanten.

COllectief

Als familiebedrijf begrijpen we de kracht van een groep. Want bouwen is een teamsport, en elke speler is belangrijk. Samenwerken met al onze partners staat hoog op de agenda.

COmmunicatief

Onze deur staat open voor iedereen. We communiceren helder, hanteren korte communicatielijnen en zorgen dat iedereen op dezelfde lijn zit. Want goede afspraken maken goede vrienden.