Slechts 6% BTW*
*Indien je aan de wettelijke voorwaarden voldoet.

Park Coëme

 Luikersteenweg, Sint-Truiden 

97 % verkocht

Welkom in Park Coëme!

Park Coëme is een voor Sint-Truiden ongezien nieuw concept. Midden in een nieuw park werden 3 kleinschalige laagbouwvolumes met slechts 34 appartementen gebouwd, omgeven door een zee van ruimte.

Binnen dit unieke project blijft er nog 1 appartement beschikbaar, ideaal voor eigen bewoning of als investering. Dankzij de bijhorende parkeerplaats en berging, biedt dit charmante 1-slaapkamerappartement alle comfort!

Aan de Luikersteenweg 29, verscholen achter een bescheiden toegangsweg, ligt deze aantrekkelijke vastgoedontwikkeling met een park van maar liefst 7.500 m2. De verscholen stadsvilla’s in de parkachtige tuin bieden de nieuwe bewoners ongestoorde rust en privacy. Het park bekoort elke bewoner, van jong tot minder jong, door de aanleg van een groenten- en kruidentuin, petanquebaan en speeltuin.

Park Coëme bestaat uit een mix van 1, 2- en 3-slaapkamer appartementen. De gelijkvloerse woning-appartementen zijn voorzien van een privatief tuinterras. Op de topverdiepingen zijn 7 ruime penthouses ingetekend.

Geniet nu nog van 6% BTW

Het gunstregime voor het verlaagde BTW-tarief van 6% loopt eind 2024 onherroepelijk af. Vandaag kan u echter nog steeds genieten van de verbeterde voorwaarden en zo een aanzienlijke besparing verwezenlijken op de aankoop van uw nieuwe woonst! Contacteer ons vrijblijvend voor de voorwaarden!

Maak uw vrijblijvende afspraak
Contactformulier

Een oase van groen in het hart van de stad

Een zee aan groen ruimte
Pal in het centrum
Kleinschalig project
Bekijk ook zeker onze andere projecten eens!
Bekijk de projecten

Bouwgenoot worden? Dan ben jij...

COnstructief

We denken niet in problemen maar in oplossingen. We handelen proactief, lossen uitdagingen op nog voor ze zich voordoen. En garanderen een goed rendement op korte en lange termijn. Dat doen we samen met alle betrokkenen en met een positieve ingesteldheid.

COrrect

Iedereen wil ‘een stukje kaas tussen de boterham’, en terecht. We geloven in geven en nemen en houden altijd ons woord. Zowel naar leveranciers, medewerkers als klanten.

COllectief

Als familiebedrijf begrijpen we de kracht van een groep. Want bouwen is een teamsport, en elke speler is belangrijk. Samenwerken met al onze partners staat hoog op de agenda.

COmmunicatief

Onze deur staat open voor iedereen. We communiceren helder, hanteren korte communicatielijnen en zorgen dat iedereen op dezelfde lijn zit. Want goede afspraken maken goede vrienden.