Centalpa

 Laar, Mol 

100 % verkocht

Centalpa is een exclusieve parkresidentie in het centrum van Mol. Een kleinschalig residentieel project in een uitzonderlijke architectuur van Architectenbureau PCP CVBA. Duurzaam uitgevoerd in een vooruitstrevend bijna-energieneutraal concept. Op een toplocatie met fenomenaal zicht op de Nete en zijn groene cultuurhistorische omgeving.

Wil u meer info? Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak!
Maak een afspraak

Heerlijk rusting wonen aan het water

Bekijk ook zeker onze andere projecten eens!
Bekijk de projecten

Bouwgenoot worden? Dan ben jij...

COnstructief

We denken niet in problemen maar in oplossingen. We handelen proactief, lossen uitdagingen op nog voor ze zich voordoen. En garanderen een goed rendement op korte en lange termijn. Dat doen we samen met alle betrokkenen en met een positieve ingesteldheid.

COrrect

Iedereen wil ‘een stukje kaas tussen de boterham’, en terecht. We geloven in geven en nemen en houden altijd ons woord. Zowel naar leveranciers, medewerkers als klanten.

COllectief

Als familiebedrijf begrijpen we de kracht van een groep. Want bouwen is een teamsport, en elke speler is belangrijk. Samenwerken met al onze partners staat hoog op de agenda.

COmmunicatief

Onze deur staat open voor iedereen. We communiceren helder, hanteren korte communicatielijnen en zorgen dat iedereen op dezelfde lijn zit. Want goede afspraken maken goede vrienden.