Bergerheide

 Baan naar Bree, Peer 

100 % verkocht

In samenwerking met ILB Architecten werd in Peer residentie Bergerheide opgericht. De in totaal 29 appartementen zijn verdeeld over drie urban villa’s.

Dankzij een doordachte mix van veel ramen, houten afwerkingen en baksteen hebben de eenheden tegelijk een luchtig, modern en luxueus karakter. Het beperkte aantal appartementen per urban villa bewaart het gevoel van huiselijkheid en privacy. De oppervlakte van de appartementen varieert van 87 m² tot 150 m².

Ieder appartement beschikt over een ruim inpandig hoekterras (minstens 15 m²) en staat aan minstens twee open zijden in contact met het prachtige decor van het omliggende park. Dankzij de slimme oriëntering van leefruimtes en terrassen vergroot het gevoel van ruimte en genieten de bewoners optimaal van de veranderende lichtinval doorheen de dag.

Wil u meer info? Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak!
Maak een afspraak

Hoogwaardige appartementen met unieke terrassen

Bekijk ook zeker onze andere projecten eens!
Bekijk de projecten

Bouwgenoot worden? Dan ben jij...

COnstructief

We denken niet in problemen maar in oplossingen. We handelen proactief, lossen uitdagingen op nog voor ze zich voordoen. En garanderen een goed rendement op korte en lange termijn. Dat doen we samen met alle betrokkenen en met een positieve ingesteldheid.

COrrect

Iedereen wil ‘een stukje kaas tussen de boterham’, en terecht. We geloven in geven en nemen en houden altijd ons woord. Zowel naar leveranciers, medewerkers als klanten.

COllectief

Als familiebedrijf begrijpen we de kracht van een groep. Want bouwen is een teamsport, en elke speler is belangrijk. Samenwerken met al onze partners staat hoog op de agenda.

COmmunicatief

Onze deur staat open voor iedereen. We communiceren helder, hanteren korte communicatielijnen en zorgen dat iedereen op dezelfde lijn zit. Want goede afspraken maken goede vrienden.