Terug naar overzicht

Werfleider (Antwerpen)

Wie zijn wij?

  • Ons familiebedrijf bestaat intussen meer dan 75 jaar. Wij zijn een klasse 8 aannemer en projectontwikkelaar met vestigingen in Alken en Londerzeel en 130 medewerkers. Van intern innoveren tot extern beter presteren, Dethier gaat mee met de tijd en zet in op belangrijke ontwikkelingen als BIM, LEAN, 5S en verdere digitalisering. 

 

Wie zoeken wij?

  • Een werfleider uit de regio tussen Brussel en Antwerpen. Ervaring is geen must maar altijd mooi meegenomen. Je genoot een goede basisvorming als master of professionele bachelor bouwkunde. De job omvat klassieke taken als de dagdagelijkse leiding over bouwvakkers en werf, het aansturen van onderaannemers, de opvolging van het werfdossier, het bewaken van rendementen en kwalitatieve uitvoering, de naleving van veiligheidsvoorschriften, deelname aan werfvergaderingen en de reservering van materiaal en materieel.

 

Maar er is meer!

  • Je komt bij ons terecht in een hecht team van jonge en ervaren werfleiders. Daarnaast werk je in bouwprojecten nauw samen met projectleiders en interne diensten. Bij Dethier geloven we in zelfontplooiing, brede inzetbaarheid, ervaringsuitwisseling, evaluatie en sturing. Kortom, de job zo compleet mogelijk invullen. Wij geloven in vernieuwing en “levenslang leren”. Er wordt voorzien in bij- en nascholingen waar wenselijk en nuttig.  

 

  • Ook onze werkwijze, gestoeld op de 4 kernwaarden van Bouwgenoten, is niet onbelangrijk.
  • _ De goede reputatie van ons bedrijf werd gebouwd op samenwerkingsverbanden gekenmerkt door wederzijds vertrouwen en het principe van “geven en nemen”. Onderaannemers correct begeleiden en tijdig vergoeden in een geest van kwaliteit en redelijkheid (correct).
  • _ Binnen het bouwteam oplossingsgericht denken en handelen (constructief).). 
  • _ Bijkomend wordt de “core” business bij Dethier degelijk ondersteund door ervaren collega’s in functies als calculatie, werkvoorbereiding/BIM, logistiek, HRM, boekhouding en marketing (collectief). 
  • _ Tenslotte hebben wij ook oog voor het welzijn van onze medewerkers. Onze leidinggevenden proberen dit te concretiseren door het hanteren van een gezonde mix van samenwerking en verbondenheid, naast voldoende autonomie en zelfontwikkeling. Gepaste ondersteuning en open, korte communicatielijnen zijn hierbij van cruciaal belang (communicatief).  

 

Word jij onze nieuwe bouwgenoot?

Bezorg je motivatiebrief en CV via onderstaand formulier en wij bekijken zo snel mogelijk of jij de bouwgenoot bent die wij zoeken! 

 

  • Max. bestandsgrootte: 20 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bouwgenoot worden? Dan ben jij...

COnstructief

We denken niet in problemen maar in oplossingen. We handelen proactief, lossen uitdagingen op nog voor ze zich voordoen. En garanderen een goed rendement op korte en lange termijn. Dat doen we samen met alle betrokkenen en met een positieve ingesteldheid.

COrrect

Iedereen wil ‘een stukje kaas tussen de boterham’, en terecht. We geloven in geven en nemen en houden altijd ons woord. Zowel naar leveranciers, medewerkers als klanten.

COllectief

Als familiebedrijf begrijpen we de kracht van een groep. Want bouwen is een teamsport, en elke speler is belangrijk. Samenwerken met al onze partners staat hoog op de agenda.

COmmunicatief

Onze deur staat open voor iedereen. We communiceren helder, hanteren korte communicatielijnen en zorgen dat iedereen op dezelfde lijn zit. Want goede afspraken maken goede vrienden.