Terug naar overzicht

Ruwbouwarbeider

Zoek jij een job in de bouw en spreekt een familiaal bedrijf je wel aan? Dan is deze functie misschien wel iets voor jou.

Wie zijn wij?

  • Dit jaar bestaat ons familiebedrijf 75 jaar. Wij zijn een klasse 8 aannemer en projectontwikkelaar met vestigingen in Alken en Londerzeel en werkgever van 130 fijne collega’s. Samenwerken komt bij ons op de eerste plaats. Bouwen is een teamsport waarbij elke speler belangrijk is. Noem ons dan ook gerust bouwgenoten.

 

Wie zoeken wij? 

  • Wij willen ons werfpersoneel uitbreiden met gemotiveerde medewerkers ruwbouw. Is ruwbouw je vak en ben je op zoek naar een uitdagende job op grotere bouwprojecten? Geef ons dan zeker een seintje. Heb je nog geen ervaring maar wil je de stiel dolgraag leren? Ook dan ben je welkom! Onze collega’s bieden je een bedrijfsinterne opleiding.

 

Wat heb je nodig? 

  • Een gezonde dosis goesting om de handen uit de mouwen te steken en een rijbewijs B. 

 

Geprikkeld? Geboeid? Terecht!

Bezorg je gegevens via onderstaand formulier en wij bekijken zo snel mogelijk of jij de bouwgenoot bent die wij zoeken!

 

  • Max. bestandsgrootte: 20 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bouwgenoot worden? Dan ben jij...

COnstructief

We denken niet in problemen maar in oplossingen. We handelen proactief, lossen uitdagingen op nog voor ze zich voordoen. En garanderen een goed rendement op korte en lange termijn. Dat doen we samen met alle betrokkenen en met een positieve ingesteldheid.

COrrect

Iedereen wil ‘een stukje kaas tussen de boterham’, en terecht. We geloven in geven en nemen en houden altijd ons woord. Zowel naar leveranciers, medewerkers als klanten.

COllectief

Als familiebedrijf begrijpen we de kracht van een groep. Want bouwen is een teamsport, en elke speler is belangrijk. Samenwerken met al onze partners staat hoog op de agenda.

COmmunicatief

Onze deur staat open voor iedereen. We communiceren helder, hanteren korte communicatielijnen en zorgen dat iedereen op dezelfde lijn zit. Want goede afspraken maken goede vrienden.