Woonzorgcentrum

 Wijgmaal 

Bouw van een woonzorgcentrum te Wijgmaal

Tussen de dorpskern van Wijgmaal en het natuurgebied ‘het Broek’ werd een nieuw woonzorgcentrum opgericht. De inkom manifesteert zich als een aantrekkelijke brasserie met terras bij het semi-publiek park en Het Broek. Op de verdiepingen zorgt de Z-vormige verschuiving in het grondplan voor kleinere deelgroepen van +/- 15 kamers. Elke leefgroep heeft een centrale eet- en rustruimte; die worden aangevuld met meer private zithoeken op het einde van de eigen “woonstraat” met zicht op dorpskern of natuurgebied.

Bouwheer

Senior Living Group

Architect

A33 architecten

Studiebureau

StuBeCo

Periode

2014 - 2016

Bouwgenoot worden? Dan ben jij...

COnstructief

We denken niet in problemen maar in oplossingen. We handelen proactief, lossen uitdagingen op nog voor ze zich voordoen. En garanderen een goed rendement op korte en lange termijn. Dat doen we samen met alle betrokkenen en met een positieve ingesteldheid.

COrrect

Iedereen wil ‘een stukje kaas tussen de boterham’, en terecht. We geloven in geven en nemen en houden altijd ons woord. Zowel naar leveranciers, medewerkers als klanten.

COllectief

Als familiebedrijf begrijpen we de kracht van een groep. Want bouwen is een teamsport, en elke speler is belangrijk. Samenwerken met al onze partners staat hoog op de agenda.

COmmunicatief

Onze deur staat open voor iedereen. We communiceren helder, hanteren korte communicatielijnen en zorgen dat iedereen op dezelfde lijn zit. Want goede afspraken maken goede vrienden.