Zeebergkaai

 Aalst 

Bouw van 15 meergezinswoningen te Aalst

Het bouwproject Zeebergkaai in Aalst is een realisatie van projectontwikkelaar Vestra, waarbij 15 ruime meergezinswoningen van diverse grootte, elk met een zonovergoten terras en ondergrondse parking, tot stand werden gebracht. Oog voor een optimale ruimtebenutting, energiezuinig wonen en het unieke zicht op het water van de Dender, maken van dit een uniek woonproject in hartje Aalst.

Bouwheer

Vestra

Architect

ESTE Architects

Studiebureau

ESTE Architects

Periode

2016

Bouwgenoot worden? Dan ben jij...

COnstructief

We denken niet in problemen maar in oplossingen. We handelen proactief, lossen uitdagingen op nog voor ze zich voordoen. En garanderen een goed rendement op korte en lange termijn. Dat doen we samen met alle betrokkenen en met een positieve ingesteldheid.

COrrect

Iedereen wil ‘een stukje kaas tussen de boterham’, en terecht. We geloven in geven en nemen en houden altijd ons woord. Zowel naar leveranciers, medewerkers als klanten.

COllectief

Als familiebedrijf begrijpen we de kracht van een groep. Want bouwen is een teamsport, en elke speler is belangrijk. Samenwerken met al onze partners staat hoog op de agenda.

COmmunicatief

Onze deur staat open voor iedereen. We communiceren helder, hanteren korte communicatielijnen en zorgen dat iedereen op dezelfde lijn zit. Want goede afspraken maken goede vrienden.