Woonzorgproject Integra

 Alken 

Bouw van 11 assistentie flats en 5 aaneengekoppelde assistentie woningen te Alken

Het woonzorgproject of seniorenresidentie Integra in Alken omvat 11 assistentie-flats en 5 aaneengekoppelde assistentie woningen, volledig ontworpen en gebouwd met het oog op het toekomstig ouder worden van zijn bewoners. Deze appartementen zijn volledig aangepast aan de noden van de senior met een ergonomische indeling en inrichting bv: voldoende steunpunten, brede deuren, rolstoel toegankelijkheid enz… Woonzorgassistenten staan in voor een 24/7 zorgassistentie en zorgverlening op maat wordt voorzien door de lokale zorgverleners uit Alken.

Bouwheer

Integra Invest Alken

Architect

Luk Peeters

Studiebureau

V2S

Periode

2016

Bouwgenoot worden? Dan ben jij...

COnstructief

We denken niet in problemen maar in oplossingen. We handelen proactief, lossen uitdagingen op nog voor ze zich voordoen. En garanderen een goed rendement op korte en lange termijn. Dat doen we samen met alle betrokkenen en met een positieve ingesteldheid.

COrrect

Iedereen wil ‘een stukje kaas tussen de boterham’, en terecht. We geloven in geven en nemen en houden altijd ons woord. Zowel naar leveranciers, medewerkers als klanten.

COllectief

Als familiebedrijf begrijpen we de kracht van een groep. Want bouwen is een teamsport, en elke speler is belangrijk. Samenwerken met al onze partners staat hoog op de agenda.

COmmunicatief

Onze deur staat open voor iedereen. We communiceren helder, hanteren korte communicatielijnen en zorgen dat iedereen op dezelfde lijn zit. Want goede afspraken maken goede vrienden.