Woonzorgcentrum Ravelijn

 Zoutleeuw 

Bouw van een woon en zorgcentrum te Zoutleeuw

Dethier bouwde in opdracht van Huize Philemon & Baucis een splinternieuw woonzorgcentrum in het centrum van Zoutleeuw. Dit bouwproject kaderde in een grootschaliger project door de stad Zoutleeuw voor de herontwikkeling van de site “Ravelijn”. Het project bevatte o.a. de bouw van een woonzorgcentrum met kortverblijf en assistentiewoningen, verschillende nieuwe jeugdlokalen en ontwikkeling van een nieuwe woonwijk. Het ontwerp van dit woonzorgcentrum is van de hand van AE+ Architecten.

Bouwheer

Huize Philemon & Baucis

Architect

AE+ Architecten

Studiebureau

AE+ Engineering

Periode

2017

Bouwgenoot worden? Dan ben jij...

COnstructief

We denken niet in problemen maar in oplossingen. We handelen proactief, lossen uitdagingen op nog voor ze zich voordoen. En garanderen een goed rendement op korte en lange termijn. Dat doen we samen met alle betrokkenen en met een positieve ingesteldheid.

COrrect

Iedereen wil ‘een stukje kaas tussen de boterham’, en terecht. We geloven in geven en nemen en houden altijd ons woord. Zowel naar leveranciers, medewerkers als klanten.

COllectief

Als familiebedrijf begrijpen we de kracht van een groep. Want bouwen is een teamsport, en elke speler is belangrijk. Samenwerken met al onze partners staat hoog op de agenda.

COmmunicatief

Onze deur staat open voor iedereen. We communiceren helder, hanteren korte communicatielijnen en zorgen dat iedereen op dezelfde lijn zit. Want goede afspraken maken goede vrienden.