Woonzorgcentrum Zonneweelde

 Rijmenam 

Uitbreiding woon en zorgcentrum Zonneweelde te Rijmenam

In opdracht van Cofinimmo stond Dethier in voor de bouw -en verbouwing van het huidig woonzorgcentrum “Zonneweelde” in Rijmenam. Op het aanpalend perceel, achter het huidig wzc, werd een volledig nieuw gebouw opgetrokken dat als hoofdgebouw zou fungeren. Vervolgens werd het oude gedeelte volledig afgebroken en vernieuwd. Hierdoor is de capaciteit van het woonzorgcentrum en de kwaliteit van de zorgverlening sterk verbeterd.

Bouwheer

Cofinimmo SA

Architect

D E Architecten cvba

Studiebureau

Archimedes

Periode

2017

Bouwgenoot worden? Dan ben jij...

COnstructief

We denken niet in problemen maar in oplossingen. We handelen proactief, lossen uitdagingen op nog voor ze zich voordoen. En garanderen een goed rendement op korte en lange termijn. Dat doen we samen met alle betrokkenen en met een positieve ingesteldheid.

COrrect

Iedereen wil ‘een stukje kaas tussen de boterham’, en terecht. We geloven in geven en nemen en houden altijd ons woord. Zowel naar leveranciers, medewerkers als klanten.

COllectief

Als familiebedrijf begrijpen we de kracht van een groep. Want bouwen is een teamsport, en elke speler is belangrijk. Samenwerken met al onze partners staat hoog op de agenda.

COmmunicatief

Onze deur staat open voor iedereen. We communiceren helder, hanteren korte communicatielijnen en zorgen dat iedereen op dezelfde lijn zit. Want goede afspraken maken goede vrienden.