Woonzorgcentrum Berkenhof

 Heers 

Bouw van een woonzorgcentrum en assistentiewoningen te Heers

Dethier stond in opdracht van Curon in voor de volledige vervanging en uitbreiding van de toenmalige infrastructuur van woonzorgcentrum Berkenhof te Heers. Het bestaande woonzorgcentrum werd afgebroken en volledig heropgebouwd met extra ruimte voor een dagcentrum en assistentiewoningen. Het ontwerp voor het nieuwe Berkenhof kwam van de hand van EON-Architecten.

Bouwheer

Curon

Architect

EON-Architectenbureau bvba

Studiebureau

Steto bvba

Periode

2019

Bouwgenoot worden? Dan ben jij...

COnstructief

We denken niet in problemen maar in oplossingen. We handelen proactief, lossen uitdagingen op nog voor ze zich voordoen. En garanderen een goed rendement op korte en lange termijn. Dat doen we samen met alle betrokkenen en met een positieve ingesteldheid.

COrrect

Iedereen wil ‘een stukje kaas tussen de boterham’, en terecht. We geloven in geven en nemen en houden altijd ons woord. Zowel naar leveranciers, medewerkers als klanten.

COllectief

Als familiebedrijf begrijpen we de kracht van een groep. Want bouwen is een teamsport, en elke speler is belangrijk. Samenwerken met al onze partners staat hoog op de agenda.

COmmunicatief

Onze deur staat open voor iedereen. We communiceren helder, hanteren korte communicatielijnen en zorgen dat iedereen op dezelfde lijn zit. Want goede afspraken maken goede vrienden.