Woonzorgcentrum Zonnewende

 Aartselaar 

Uitbreiding van het bestaande woon en zorgcentrum met een nieuwe vleugel en 23 assistentiewoningen.

Dit bouwproject omvatte een renovatie en uitbreiding van het huidige woon-en zorgcentrum met een nieuwe vleugel en 23 nieuwe assistentiewoningen. Dit alles met het oog op een verbeterde dienstverlening voor de bewoners van het woonzorgcentrum.

Bouwheer

Cofinimmo

Architect

Sileghem & Partners architecten en ingenieurs

Studiebureau

Van Reeth

Periode

2016

Bouwgenoot worden? Dan ben jij...

COnstructief

We denken niet in problemen maar in oplossingen. We handelen proactief, lossen uitdagingen op nog voor ze zich voordoen. En garanderen een goed rendement op korte en lange termijn. Dat doen we samen met alle betrokkenen en met een positieve ingesteldheid.

COrrect

Iedereen wil ‘een stukje kaas tussen de boterham’, en terecht. We geloven in geven en nemen en houden altijd ons woord. Zowel naar leveranciers, medewerkers als klanten.

COllectief

Als familiebedrijf begrijpen we de kracht van een groep. Want bouwen is een teamsport, en elke speler is belangrijk. Samenwerken met al onze partners staat hoog op de agenda.

COmmunicatief

Onze deur staat open voor iedereen. We communiceren helder, hanteren korte communicatielijnen en zorgen dat iedereen op dezelfde lijn zit. Want goede afspraken maken goede vrienden.