Welzijnscampus

 Dilbeek 

Nieuwe Welzijnscampus te Dilbeek

Dethier stond in voor de bouw van een multifunctioneel geheel dat verschillende partners moest huisvesten. Het gedeeld gebruik van lokalen (vergaderzalen, sanitair, eetruimte) en diensten (onderhoud, onthaal) stond hierbij centraal. Dit zorgt niet alleen voor een efficiënt ruimtegebruik, maar moest ook de sociale interactie tussen de verschillende gebruikers bevorderen. Het ontwerp is bovendien erg energiezuinig dankzij een goed geïsoleerde gebouwschil en het gebruik van warmtepompen en fotovoltaïsche cellen op het dak en de doorzichtige luifel.

Bouwheer

Gemeente Dilbeek

Architect

L3M

Studiebureau

ir. Hans Bruch en ir. Aagje Bruch

Periode

2015

Bouwgenoot worden? Dan ben jij...

COnstructief

We denken niet in problemen maar in oplossingen. We handelen proactief, lossen uitdagingen op nog voor ze zich voordoen. En garanderen een goed rendement op korte en lange termijn. Dat doen we samen met alle betrokkenen en met een positieve ingesteldheid.

COrrect

Iedereen wil ‘een stukje kaas tussen de boterham’, en terecht. We geloven in geven en nemen en houden altijd ons woord. Zowel naar leveranciers, medewerkers als klanten.

COllectief

Als familiebedrijf begrijpen we de kracht van een groep. Want bouwen is een teamsport, en elke speler is belangrijk. Samenwerken met al onze partners staat hoog op de agenda.

COmmunicatief

Onze deur staat open voor iedereen. We communiceren helder, hanteren korte communicatielijnen en zorgen dat iedereen op dezelfde lijn zit. Want goede afspraken maken goede vrienden.