Wal 18

 Tongeren 

Nieuwbouw met 23 appartementen en 3 kantoorruimtes

De hoek van de Achttiende Oogstwal en de Elfde Novemberwal in Tongeren krijgt met nieuwbouwproject Wal 18 een nieuwe invulling. Dethier staat er in voor de bouw van 23 nieuwbouwappartementen, 3 kantoorruimtes en een ondergrondse parkeergarage.

Er werd zowel qua materiaalkeuze, inrichting als afwerking rekening gehouden met het verleden van de stad Tongeren. Zo zullen de gevels met een goudkleurige toets zorgen voor een unieke uitstraling verwijzend naar de rijke historie van de stad.

Bouwheer

VASO Constructions bvba

Architect

Architectenbureau Bart Stevens

Studiebureau

B.T.A. Ingenieurs & Steto bvba

Periode

2018 - 2020

Bouwgenoot worden? Dan ben jij...

COnstructief

We denken niet in problemen maar in oplossingen. We handelen proactief, lossen uitdagingen op nog voor ze zich voordoen. En garanderen een goed rendement op korte en lange termijn. Dat doen we samen met alle betrokkenen en met een positieve ingesteldheid.

COrrect

Iedereen wil ‘een stukje kaas tussen de boterham’, en terecht. We geloven in geven en nemen en houden altijd ons woord. Zowel naar leveranciers, medewerkers als klanten.

COllectief

Als familiebedrijf begrijpen we de kracht van een groep. Want bouwen is een teamsport, en elke speler is belangrijk. Samenwerken met al onze partners staat hoog op de agenda.

COmmunicatief

Onze deur staat open voor iedereen. We communiceren helder, hanteren korte communicatielijnen en zorgen dat iedereen op dezelfde lijn zit. Want goede afspraken maken goede vrienden.