Vonk! Tienerschool GO!

 Hoeilaart 

Verbouwing van een bestaand gebouw tot tienerschool Vonk! voor GO! Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap.

Via een openbare aanbesteding haalde Dethier de opdracht binnen om het bestaande POM-gebouw in Hoeilaart om te vormen tot een nieuwe tienerschool. Tienerschool Vonk!, in opdracht van GO! Onderwijs van de Vlaamse gemeenschap, werd ontwerpen door Martens-Van Caimere Architecten en Xtra Architecten.

Bouwheer

GO! Onderwijs van de Vlaamse gemeenschap

Architect

Martens van Caimere Architecten bv

Architect

Xtra Architecten

Periode

2022

Bouwgenoot worden? Dan ben jij...

COnstructief

We denken niet in problemen maar in oplossingen. We handelen proactief, lossen uitdagingen op nog voor ze zich voordoen. En garanderen een goed rendement op korte en lange termijn. Dat doen we samen met alle betrokkenen en met een positieve ingesteldheid.

COrrect

Iedereen wil ‘een stukje kaas tussen de boterham’, en terecht. We geloven in geven en nemen en houden altijd ons woord. Zowel naar leveranciers, medewerkers als klanten.

COllectief

Als familiebedrijf begrijpen we de kracht van een groep. Want bouwen is een teamsport, en elke speler is belangrijk. Samenwerken met al onze partners staat hoog op de agenda.

COmmunicatief

Onze deur staat open voor iedereen. We communiceren helder, hanteren korte communicatielijnen en zorgen dat iedereen op dezelfde lijn zit. Want goede afspraken maken goede vrienden.