Basisschool 't Kepertje

 Itterbeek 

Bouw van nieuw schoolgebouw voor de lagere en kleuterschool samen met kinderopvang in Itterbeek.

Op vraag van de gemeente Dilbeek werd dit bouwproject gerealiseerd, waarbij er een volledig nieuw schoolgebouw met enkele nieuwe klassen voor de lagere school, de kleuterschool en een kinderopvang, tot stand werden gebracht. Als gemeenteschool hoopte men op deze wijze het capaciteitsprobleem te verminderen en te kunnen voldoen aan de toenemende vraag van ouders uit de verschillende deelgemeenten.

Bouwheer

Gemeente Dilbeek

Architect

Atelier Kyoto bvba

Studiebureau

Ingenieur-Architect Jo Deflander bvba

Periode

2016

Bouwgenoot worden? Dan ben jij...

COnstructief

We denken niet in problemen maar in oplossingen. We handelen proactief, lossen uitdagingen op nog voor ze zich voordoen. En garanderen een goed rendement op korte en lange termijn. Dat doen we samen met alle betrokkenen en met een positieve ingesteldheid.

COrrect

Iedereen wil ‘een stukje kaas tussen de boterham’, en terecht. We geloven in geven en nemen en houden altijd ons woord. Zowel naar leveranciers, medewerkers als klanten.

COllectief

Als familiebedrijf begrijpen we de kracht van een groep. Want bouwen is een teamsport, en elke speler is belangrijk. Samenwerken met al onze partners staat hoog op de agenda.

COmmunicatief

Onze deur staat open voor iedereen. We communiceren helder, hanteren korte communicatielijnen en zorgen dat iedereen op dezelfde lijn zit. Want goede afspraken maken goede vrienden.