Sociaal woonproject

 Leuven 

Nieuwbouw van 30 sociale huurwoningen en -appartementen

Op de hoek van de Vaartstraat met de J.P. Minckelersstraat in Leuven werd een nieuw sociaal woonproject voor Sociale Huisvesting Dijledal gerealiseerd. Dethier stond er in voor de bouw van 31 sociale huurwoningen en -appartementen. De huizen en appartementen zijn van verschillende groottes, gaande van 1 slaapkamer tot 4 slaapkamers. Voor het ontwerp hebben LANDarchitencten en Lams – Van Mieghem Architecten de handen in elkaar geslagen.

Bouwheer

Dijledal Sociale huisvesting Leuven cvba

Architect

LANDarchitecten bvba i.s.m. Lams - Van Mieghem Architecten

Periode

2020

Bouwgenoot worden? Dan ben jij...

COnstructief

We denken niet in problemen maar in oplossingen. We handelen proactief, lossen uitdagingen op nog voor ze zich voordoen. En garanderen een goed rendement op korte en lange termijn. Dat doen we samen met alle betrokkenen en met een positieve ingesteldheid.

COrrect

Iedereen wil ‘een stukje kaas tussen de boterham’, en terecht. We geloven in geven en nemen en houden altijd ons woord. Zowel naar leveranciers, medewerkers als klanten.

COllectief

Als familiebedrijf begrijpen we de kracht van een groep. Want bouwen is een teamsport, en elke speler is belangrijk. Samenwerken met al onze partners staat hoog op de agenda.

COmmunicatief

Onze deur staat open voor iedereen. We communiceren helder, hanteren korte communicatielijnen en zorgen dat iedereen op dezelfde lijn zit. Want goede afspraken maken goede vrienden.