Sociaal woonproject

 Hove 

Nieuwbouw van 14 appartementen, ondergrondse parking en fietsenstalling te Hove

In samenwerking met De Ideale Woning bouwde Dethier 14 sociale wooneenheden langs de Jan Frans Gellyncklaan in Hove. Het gelijkvloers bevat 7 appartementen waarvan 4 met 2 slaapkamers en 3 met 1 slaapkamer. Op de eerste verdieping zijn er 7 duplex-appartementen gerealiseerd waarvan 6 met 3 slaapkamers en 1 met 2 slaapkamers. De site is ook voorzien van een fietsenstalling en een ondergrondse parkeergarage.

Bouwheer

De Ideale Woning

Architect

Architectenassociatie Olivier Cnockaert - Cameleon Architects

Studiebureau

Advies- en Studiebureau Thielemans bvba

Periode

2019

Bouwgenoot worden? Dan ben jij...

COnstructief

We denken niet in problemen maar in oplossingen. We handelen proactief, lossen uitdagingen op nog voor ze zich voordoen. En garanderen een goed rendement op korte en lange termijn. Dat doen we samen met alle betrokkenen en met een positieve ingesteldheid.

COrrect

Iedereen wil ‘een stukje kaas tussen de boterham’, en terecht. We geloven in geven en nemen en houden altijd ons woord. Zowel naar leveranciers, medewerkers als klanten.

COllectief

Als familiebedrijf begrijpen we de kracht van een groep. Want bouwen is een teamsport, en elke speler is belangrijk. Samenwerken met al onze partners staat hoog op de agenda.

COmmunicatief

Onze deur staat open voor iedereen. We communiceren helder, hanteren korte communicatielijnen en zorgen dat iedereen op dezelfde lijn zit. Want goede afspraken maken goede vrienden.