Sociale wooneenheden

 Leuven 

Nieuwbouw van 26 sociale woningen en ondergrondse parking te Leuven.

Dit project omvatte de bouw van 26 sociale appartementen in de Donkerstraat in centrum Leuven, als centrale toegangsweg vanuit Mechelen. De appartementen zijn van verschillende grootte en elk afzonderlijk ingedeeld met eigen terras of tuin, in het verlengde van de Donkerstraat. Op verschillende hoogtes werden insnijdingen in het appartementsgebouw gemaakt en geaccentueerd door gebruik van afwisselende kleurcodes in bakstenen. Hierdoor krijgen de appartementen zeer veel lichtinval en straalt het gebouw een erg levendig gevoel uit naar de omgeving.

Bouwheer

Dijledal Sociale Huisvesting

Architect

A33 architecten

Studiebureau

Lisst

Periode

2016

Bouwgenoot worden? Dan ben jij...

COnstructief

We denken niet in problemen maar in oplossingen. We handelen proactief, lossen uitdagingen op nog voor ze zich voordoen. En garanderen een goed rendement op korte en lange termijn. Dat doen we samen met alle betrokkenen en met een positieve ingesteldheid.

COrrect

Iedereen wil ‘een stukje kaas tussen de boterham’, en terecht. We geloven in geven en nemen en houden altijd ons woord. Zowel naar leveranciers, medewerkers als klanten.

COllectief

Als familiebedrijf begrijpen we de kracht van een groep. Want bouwen is een teamsport, en elke speler is belangrijk. Samenwerken met al onze partners staat hoog op de agenda.

COmmunicatief

Onze deur staat open voor iedereen. We communiceren helder, hanteren korte communicatielijnen en zorgen dat iedereen op dezelfde lijn zit. Want goede afspraken maken goede vrienden.