Serviceflats

 Kumtich 

Bouw van 30 assistentiewoningen te Kumtich

Op vraag van het OCMW Tienen en in samenwerking met Zampone architecten en bouwbedrijf Dethier, werden er op de aansluitende terreinen van het woonzorgcentrum ’t Keienhof in Kumtich, 30 nieuwe assistentiewoningen gebouwd. Binnen dit bouwproject van eerder kleine omvang, werd door de partners gestreefd naar een optimale integratie in de wijk t.o.v. het huidige woonzorgcentrum, de lagere school en de buurtbewoners. Via dit bouwproject hoopte het OCMW Tienen te kunnen voldoen aan de steeds toenemende vraag van ouderen in begeleid zorgwonen.

Bouwheer

OCMW Tienen

Architect

Zampone architecten

Studiebureau

V2S

Periode

2016

Bouwgenoot worden? Dan ben jij...

COnstructief

We denken niet in problemen maar in oplossingen. We handelen proactief, lossen uitdagingen op nog voor ze zich voordoen. En garanderen een goed rendement op korte en lange termijn. Dat doen we samen met alle betrokkenen en met een positieve ingesteldheid.

COrrect

Iedereen wil ‘een stukje kaas tussen de boterham’, en terecht. We geloven in geven en nemen en houden altijd ons woord. Zowel naar leveranciers, medewerkers als klanten.

COllectief

Als familiebedrijf begrijpen we de kracht van een groep. Want bouwen is een teamsport, en elke speler is belangrijk. Samenwerken met al onze partners staat hoog op de agenda.

COmmunicatief

Onze deur staat open voor iedereen. We communiceren helder, hanteren korte communicatielijnen en zorgen dat iedereen op dezelfde lijn zit. Want goede afspraken maken goede vrienden.