KSO Sint Jozef

 Hoeselt 

Uitbreiding bestaande gebouwen

Het KSO Sint-Jozef had een plaatsgebrek waardoor een uitbreiding van de bestaande schoolgebouwen zich opdrong. De uitbreiding omvatte onder andere laboratoria, een secretariaat en een refter. Op die manier creëerden we hier extra ruimte voor een stimulerende leeromgeving.

Bouwheer

KSO Sint-Jozef Bilzen-Hoeselt VZW

Architect

Bart Stevens Architectenburo

Studiebureau

AB Associates

Periode

2014

Bouwgenoot worden? Dan ben jij...

COnstructief

We denken niet in problemen maar in oplossingen. We handelen proactief, lossen uitdagingen op nog voor ze zich voordoen. En garanderen een goed rendement op korte en lange termijn. Dat doen we samen met alle betrokkenen en met een positieve ingesteldheid.

COrrect

Iedereen wil ‘een stukje kaas tussen de boterham’, en terecht. We geloven in geven en nemen en houden altijd ons woord. Zowel naar leveranciers, medewerkers als klanten.

COllectief

Als familiebedrijf begrijpen we de kracht van een groep. Want bouwen is een teamsport, en elke speler is belangrijk. Samenwerken met al onze partners staat hoog op de agenda.

COmmunicatief

Onze deur staat open voor iedereen. We communiceren helder, hanteren korte communicatielijnen en zorgen dat iedereen op dezelfde lijn zit. Want goede afspraken maken goede vrienden.