Refuga

 Hasselt 

Bouw van luxueuze appartementen in hartje Hasselt

In hartje Hasselt wordt de site van de Herkenrodekazerne omgevormd tot de nieuwe residentiële woonbuurt Refuga. Bij dit project van Kolmont en Vestio staat Bouwbedrijf Dethier samen met Strabag Belgium in voor de bouw van 141 luxueuze appartementen en penthouses. Refuga krijgt een publieke binnentuin van meer dan 4.000 m² en een ruime ondergrondse parking.

Bouwheer

Herckenrode Construct nv

Architect

Abscis Architecten, Atelier Kempe Thill & UAU Collectiv

Studiebureau

VK Engineering

Periode

2019 - 2021

Bouwgenoot worden? Dan ben jij...

COnstructief

We denken niet in problemen maar in oplossingen. We handelen proactief, lossen uitdagingen op nog voor ze zich voordoen. En garanderen een goed rendement op korte en lange termijn. Dat doen we samen met alle betrokkenen en met een positieve ingesteldheid.

COrrect

Iedereen wil ‘een stukje kaas tussen de boterham’, en terecht. We geloven in geven en nemen en houden altijd ons woord. Zowel naar leveranciers, medewerkers als klanten.

COllectief

Als familiebedrijf begrijpen we de kracht van een groep. Want bouwen is een teamsport, en elke speler is belangrijk. Samenwerken met al onze partners staat hoog op de agenda.

COmmunicatief

Onze deur staat open voor iedereen. We communiceren helder, hanteren korte communicatielijnen en zorgen dat iedereen op dezelfde lijn zit. Want goede afspraken maken goede vrienden.